KMM Moed & Volharding Denderhoutem

Aankondigingen

Aperitiefconcert jeugdmuziek

Naar aanleiding van hun 30-jarig bestaan organiseert de Jeugdmuziekgroep van Denderhoutem haar eerste aperitiefconcert. Wij zijn een enthousiaste groep beginnende muzikanten die, onder de vleugels van de KMM Moed en Volharding Denderhoutem, samen beter wilt leren musiceren. Ons programma bestaat uit amusement- en filmmuziek en wordt aangevuld met rock/boogie, jazz en blues, musicals en klassieke muziek. Deze jeugdige bende wordt sinds december 2016 in goede muzikale banen geleid door Ruben Wybo. 50 jaar cultuurraad – 30 jaar jeugdmuziek: dat willen we passend vieren! Een aperitief en een hapje zijn inbegrepen in de prijs van €5. Blijf na het concert gerust nog even voor een gezellige babbel.    

Tribute to Toots

KMM Moed en Volharding Denderhoutem o.l.v. Cary De Clercq en Clarinet choir Opus o.l.v. John Van Laethem brengen een ode aan Toots Thielemans met een dubbelconcert op 21 april. Met soliste mondharmonica Hermine Deurloo.    

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Je kan je inschrijven voor onze nieuwsbrieven. Doe dit en blijf op de hoogte van de meest recente nieuwtjes uit onze vereniging!    

Sociale Media

vind ons via onderstaande media: